COMMUNICATIE & MARKETING
ComMa doet coördinatie van het klantenblad LIMORmagazine van LIMOR
Dit blad wordt voor en met cliƫnten van LIMOR gemaakt. Het staat vol met actuele ontwikkelingen, handige (bespaar) tips en een interview.

Lees verder »
Kerstpakketten op maat
Evenals vorige jaren kan ComMa speciaal voor uw organisatie of bedrijf kerstpakketten samenstellen. Een bepaald thema erg actueel en wilt u met het kerstgeschenk daar communicatief op in spelen? Mail infocomma@ziggo.nl

Lees verder »

Kerstpakketten op maat

Kerstpakketten op maat
Evenals vorige jaren kan ComMa speciaal voor uw organisatie of bedrijf kerstpakketten samenstellen. Is er bij uw organisatie een bepaald thema erg actueel en wilt u met het kerstgeschenk daar communicatief op in spelen, dan kan ComMa een speciaal op dit thema gebaseerd kerstgeschenk samenstellen. Bij het kerstgeschenk kan een kaart of brief ingepakt worden.
Ook als u op basis van een briefing over de doelgroep of thema een speciaal voor uw organisatie samengesteld pakket wilt zien staat ComMa voor u klaar! Wij komen graag bij uw bedrijf langs om u te verrassen. In augustus neem ik telefonisch contact met u op om te vernemen of u belangstelling heeft. U kunt ook mailen: infocomma@ziggo.nl of bellen:06 135 249 42.

» Nieuwsarchief

> Nieuwsbrief


Aanmelden
  afmelden. 

> Uitgelicht


Floorbanner voor bij de receptie of op de beursOpvragen offerte via infocomma@ziggo.nl 
 

 

> Iets voor u?


Relatiegeschenk van de maand! Verzilverde agendaclip/boekenlegger!

 

ComMa zoekt voor u een relatiegeschenk passend bij de gelegenheid en de organisatie.