COMMUNICATIE & MARKETING
ComMa doet coördinatie van het klantenblad LIMORmagazine van LIMOR
Dit blad wordt voor en met cliƫnten van LIMOR gemaakt. Het staat vol met actuele ontwikkelingen, handige (bespaar) tips en een interview.

Lees verder »
Kerstpakketten op maat
Evenals vorige jaren kan ComMa speciaal voor uw organisatie of bedrijf kerstpakketten samenstellen. Een bepaald thema erg actueel en wilt u met het kerstgeschenk daar communicatief op in spelen? Mail infocomma@ziggo.nl

Lees verder »

Welkom

ComMa..... sluit aan bij wat mensen beweegt!
ComMa heeft de ambitie om organisaties en bedrijven te helpen om door communicatie en marketing betere resultaten te behalen. Communicatie en marketing die aansluit bij de gehele organisatie en bij de doelgroep. Alleen op die manier krijg je beweging en effect! 

Een sterke organisatie, een sterk merk of een sterk product heb je als het totaalplaatje klopt! Identiteit, (product)- kenmerken, gedrag, presentatie en communicatie. Het moet goed op elkaar aansluiten en een eenduidig en samenhangend geheel zijn. ComMa biedt daarom een veelheid van diensten op het gebied van communicatie en marketing, al of niet in samenwerking met samenwerkingspartners.

> Nieuwsbrief


Aanmelden
  afmelden. 

> Uitgelicht


Floorbanner voor bij de receptie of op de beursOpvragen offerte via infocomma@ziggo.nl 
 

 

> Iets voor u?


Relatiegeschenk van de maand! Verzilverde agendaclip/boekenlegger!

 

ComMa zoekt voor u een relatiegeschenk passend bij de gelegenheid en de organisatie.