COMMUNICATIE & MARKETING
ComMa doet coördinatie van het klantenblad LIMORmagazine van LIMOR
Dit blad wordt voor en met cliƫnten van LIMOR gemaakt. Het staat vol met actuele ontwikkelingen, handige (bespaar) tips en een interview.

Lees verder »
Kerstpakketten op maat
Evenals vorige jaren kan ComMa speciaal voor uw organisatie of bedrijf kerstpakketten samenstellen. Een bepaald thema erg actueel en wilt u met het kerstgeschenk daar communicatief op in spelen? Mail infocomma@ziggo.nl

Lees verder »

Advies en projecten

Heeft u een mooi plan maar weet u nog niet hoe dit werkelijkheid kan worden? Zoekt u naar nieuwe manieren om een product in de markt te zetten? Of wilt u zich als organisatie beter profileren? ComMa kan opdrachtgevers begeleiden vanaf visievorming tot aan daadwerkelijke realisatie. Dat kan in de vorm van een adviestraject of in de rol van een projectleider. 

Het uitgangspunt bij alle werkzaamheden is dat communicatie en marketing kan bijdragen aan betere resultaten en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en dat is wat uiteindelijk telt.
Met een brede praktische én theoretische ervaring als ruggesteun zorgt ComMa voor de realisatie van welk project dan ook. Altijd op een creatieve, enthousiaste en vooral doelgerichte manier! De wensen van de betrokken organisatie vormen hierbij uiteraard altijd het uitgangspunt.

> Nieuwsbrief


Aanmelden
  afmelden. 

> Uitgelicht


Floorbanner voor bij de receptie of op de beursOpvragen offerte via infocomma@ziggo.nl 
 

 

> Iets voor u?


Relatiegeschenk van de maand! Verzilverde agendaclip/boekenlegger!

 

ComMa zoekt voor u een relatiegeschenk passend bij de gelegenheid en de organisatie.