COMMUNICATIE & MARKETING
ComMa doet coördinatie van het klantenblad LIMORmagazine van LIMOR
Dit blad wordt voor en met cliƫnten van LIMOR gemaakt. Het staat vol met actuele ontwikkelingen, handige (bespaar) tips en een interview.

Lees verder »
Kerstpakketten op maat
Evenals vorige jaren kan ComMa speciaal voor uw organisatie of bedrijf kerstpakketten samenstellen. Een bepaald thema erg actueel en wilt u met het kerstgeschenk daar communicatief op in spelen? Mail infocomma@ziggo.nl

Lees verder »

Profiel

ComMa is Ria Saltsidis-Oekas.

Ik ben ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van Communicatie & Marketing. Gedurende die tijd heb ik mij steeds praktisch en theoretisch verder ontwikkeld. Toen ik in 2005 mijn MBA Strategie en Marketing heb afgerond vond ik het tijd om gedeeltelijk zelfstandig te gaan ondernemen en is in 2006 ComMa, Bureau voor Communicatie& Marketing opgericht. Vanuit ComMa heb ik, naast mijn parttime dienstverband als communicatieadviseur bij een grote zorginstelling, een aantal klanten mogen ondersteunen en adviseren. In januari 2008 heb ik de grote stap gewaagd en ben ik geheel als zelfstandig ondernemer van start gegaan. Met ComMa wil ik organisaties en bedrijven helpen om met communicatie en marketing betere resultaten te behalen. Communicatie en marketing die aansluit bij de gehele organisatie en bij de doelgroep. Alleen op die manier krijg je beweging en optimaal effect! 

De naam ComMa duidt uiteraard op communicatie en marketing, maar de komma is ook een leesteken. Klein, maar wel van betekenis en belangrijk in het leesbaar en begrijpelijk maken van de tekst. Dus ComMa, een klein bureau dat verschil wil en kan maken.

 

 

> Nieuwsbrief


Aanmelden
  afmelden. 

> Uitgelicht


Floorbanner voor bij de receptie of op de beursOpvragen offerte via infocomma@ziggo.nl 
 

 

> Iets voor u?


Relatiegeschenk van de maand! Verzilverde agendaclip/boekenlegger!

 

ComMa zoekt voor u een relatiegeschenk passend bij de gelegenheid en de organisatie.