COMMUNICATIE & MARKETING
ComMa doet coördinatie van het klantenblad LIMORmagazine van LIMOR
Dit blad wordt voor en met cliƫnten van LIMOR gemaakt. Het staat vol met actuele ontwikkelingen, handige (bespaar) tips en een interview.

Lees verder »
Kerstpakketten op maat
Evenals vorige jaren kan ComMa speciaal voor uw organisatie of bedrijf kerstpakketten samenstellen. Een bepaald thema erg actueel en wilt u met het kerstgeschenk daar communicatief op in spelen? Mail infocomma@ziggo.nl

Lees verder »

Praktische ondersteuning en websitebeheer

Praktische ondersteuning 

Een afdeling communicatie moet vaak heel veel bordjes draaiende houden en heeft te maken met vele deadlines en soms communicatiekwesties die directe actie vragen. ComMa kan door all-round ervaring vaak direct bijspringen en tijdelijke praktische ondersteuning bieden. Dat kan op de afdeling in uw organisatie of vanuit mijn kantoor aan huis.

 

websitebeheer

Is uw website op orde en kunnen uw (potentiële) klanten op de site alle actuele en gewenste informatie over uw organisatie en uw diensten lezen?

De website is belangrijk middel om je diensten en service onder de aandacht te brengen
Een website is in deze tijd van digitalisering een belangrijk middel om je diensten en service onder de aandacht te brengen. Van alle Nederlanders van 16 jaar en ouder maakt 79 % gebruik van internet. Ook ouderen maken een inhaalslag met betrekking tot internet. Was in 1995 slechts een enkele 65-plusser online te vinden, nu surft 30% van de senioren minimaal éénmaal per week op het wereldwijde web.

Actueel houden en beheren van website blijkt vaak hele klus
Veel organisaties en instellingen hebben tegenwoordig dan ook een website. Het actueel houden en beheren van die website blijkt daarna een hele klus. Toch is het op orde hebben van de website belangrijk. Is dat niet zo dan heeft dat vroeg of laat effect op de beeldvorming over de instelling en de geloofwaardigheid van een organisatie. Dat heeft vervolgens invloed op het wel of niet succesvol werven van klanten. Daarnaast dient na een aantal jaren worden bekeken of de website wat betreft vormgeving, structuur en techniek nog voldoet aan de wensen en behoefte van zowel de organsatie als de begruikers.

U kunt het websitebeheer ook uitbesteden
U kunt het websitebeheer ook uitbesteden. Wijzigingen in de informatie worden doorgevoerd, artikelen, vacatures en persberichten worden zo snel mogelijk geplaatst (eventueel ook geschreven) en er wordt regelmatig gekeken of er nog “oude” informatie op de site staat wat verwijderd moet worden. Jaarlijks kunt u advies krijgen om u website te verbeteren en eigentijds te houden.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek, mail dan naar infocomma@cs.com

> Nieuwsbrief


Aanmelden
  afmelden. 

> Uitgelicht


Floorbanner voor bij de receptie of op de beursOpvragen offerte via infocomma@ziggo.nl 
 

 

> Iets voor u?


Relatiegeschenk van de maand! Verzilverde agendaclip/boekenlegger!

 

ComMa zoekt voor u een relatiegeschenk passend bij de gelegenheid en de organisatie.